Zonder echt langs te zijn geweest, toch alvast een kijkje nemen bij onze kinderboerderij? Dat kan! Op de foto’s zijn verschillende dieren, een aantal stallen, het terras en de vernieuwde hooimijt te zien.

Volg de facebook link voor een geweldige sfeerimpressie van Stichting kinderboerderij Alblasserdam! 🦚

📽️ Nick van Pelt van McCam

Facebook

Het terrein

Op ons terrein lopen bijna alle dieren los. We hebben een grote wei met verschillende kleine gebouwtjes. Ook zijn er leuke educatie spellen en borden over de dieren te vinden. Kom jij snel kijken wat er allemaal te doen is?

’t Winkeltje

T’ winkeltje heeft ook een upgrade gekregen. Er zijn nu naast de producten die wij al hadden, gezondere snacks en drinken te koop. Kom jij snel kijken wat voor lekkers we allemaal hebben?

Ook hebben we verschillende handgemaakte producten te koop. Deze producten zijn: knuffels, kettingen, vingerpoppetjes, sleutelhangers, kaarten en nog veel meer!

Er kan in ons winkeltje sinds kort ook gepind worden!

Hooimijt

In de hooimijt is er ruimte om te spelen en om te leren. Dit kunnen de kinderen alleen doen, samen met de kinderen om hen heen, met de ouders/verzorgers/familieleden en natuurlijk met de vrijwilligers. Er zijn spelletjes, kleurplaten en andere interessante dingen. De kinderen kunnen tijdens de openingstijden altijd gebruik maken van de hooimijt.