BRUILOFT OP DE KINDERBOERDERIJ

Hoe bijzonder, vrijdag 9 juni 2023, zijn onze lieve vrijwilliger Gonnie Verboom en André Breedveld getrouwd op de kinderboerderij.

Het is voor het eerst dat er een trouwerij plaatsvindt op onze kinderboerderij. De twee hebben elkaar op deze plek tien jaar geleden ontmoet! Gonnie was en is vrijwilliger bij de kinderboerderij en André, werkzaam bij de gemeentelijke buitendienst. De twee werden verliefd en onlangs vroeg André Gonnie ten huwelijk. Wat is dan een mooiere plek om te trouwen, dan de plek waar je elkaar ontmoet hebt! ❤️

Schaapscheerdersfeest & Rommelmarkt 2023

NL-Doet 2023

Op 11 maart hebben we heerlijk geklust tijdens NL-Doet! Dit jaar hebben we veel hulp gehad van zo’n 40+ mensen. Onder andere: Tafelronde Alblasserwaard, Ladies Circle 3 Alblasserwaard, het CDA, Honrbach Helpt! en natuurlijk onze eigen vrijwilligers hebben hard gewerkt! Heel erg bedankt voor deze leuke zonnige, gezellige dag en natuurlijk jullie harde werk! Ook Plus van Holten bedankt voor het sponseren van de lunch! Komen jullie snel kijken wat er allemaal opgeknapt is.

Kerstroute 2022

Het is al weer even geleden, maar dankzij onze lieve vrijwilligers was het kraampje tijdens de kerstroute een groot succes. Namens alle medewerkers van de kinderboerderij wensen iedereen een mooi 2023 en hopen jullie vaak te zien op de kinderboerderij!

Landenfeest 29 Oktober 2022 Wat was het een Feest !

Zaterdag 29 oktober hebben we een super geslaagd feest gehad met 450 bezoekers! Leuk dat jullie er waren!

@het_springfestijn bedankt voor het sponsoren van het springkussen, Coop bedankt voor de hamburgers, Albert Heijn bedankt voor het sponsoren van het drinken!

Op naar het volgende feest! 🎉

Wij hebben een hele mooie cheque in ontvangst mogen nemen. Met dit mooie bedrag kunnen wij een nieuw hek om onze moestuin maken!

Op 10 september hebben we een leuke dag gehad met alle vrijwilligers. Deze dag was om ze te bedanken voor al hun harde werk. In de middag zijn we gaan boerengolfen en in de avond zijn we heerlijk gaan BBQ’en. 

Zonder de vrijwilligers zou de kinderboerderij niet kunnen draaien! 

Het boerengolfen is gesponsord door: Cees den Breeijen Woningstofering, Dimphi van Amen, Ina Smitsman en Eli Quist 

De BBQ is gesponsord door: Heijkoop Infrastructuur 

Drinken en Snacks zijn gesponsord door: De Plus Van Holten