Bezoekers

We heten iedereen van harte welkom bij Kinderboerderij “de Plantage”. De kinderboerderij in het hart van Alblasserdam voor een gezellige ochtend of middag met de (klein) kinderen. De toegang is gratis, het betreden op eigen risico.
Al onze dieren verheugen zich al op jullie komst!

De kinderboerderij wordt bijna uitsluitend gerund door vrijwilligers, mensen die zich belangeloos inzetten om de kinderboerderij open te houden.

Laat de kinderen genieten van alle dieren op de boerderij en spelen op onze speelweide. Ondertussen kan je genieten van een lekkere kop koffie op ons terras.

Voor scholen hebben wij een leuk programma, afhankelijk van de leeftijd van de kinderen. Jonge kinderen kunnen komen knuffelen en voor oudere kinderen kunnen we een meer educatief bezoek bieden.
Voor kinderfeestjes gaan bij ons ook de hekken open, dit kan ook buiten openingstijden.
De kinderen mogen knuffelen, borstelen, op de pony zitten en meehelpen met voeren.
Een ervaring die de kinderen niet snel vergeten!

Schoolbezoek

Voor scholen hebben  wij een leuk programma, afhankelijk van de leeftijd van de kinderen. Jonge kinderen  kunnen komen knuffelen en voor oudere kinderen kunnen we een meer educatief bezoek bieden. Wij maken hiervoor graag een afspraak om de wensen en de beschikbare datum door te nemen. Reserveren is hiervoor noodzakelijk.

Kinderfeestje

Voor kinderfeestjes gaan bij ons ook de hekken open, dit kan ook buiten openingstijden.
De kinderen mogen knuffelen, borstelen, op de pony zitten en meehelpen met voeren. Een ervaring die de kinderen niet snel vergeten!

Wij maken hiervoor graag een afspraak om de wensen en de beschikbare datum door te nemen. Reserveren is hiervoor noodzakelijk. Prijs 7 euro per kind, minimaal 5 en maximaal 10 kinderen.

Overige groepen

Wij hebben ook een grote aantrekkingskracht op groepen mensen die een verstandelijke beperking  hebben of lage sociale redzaamheid met een dagbesteding. Ook deze groepen zijn van harte welkom en hiervoor kunnen wij ook een mooi programma samenstellen. Wij maken hiervoor graag een afspraak om de wensen en de beschikbare datum door te nemen. Reserveren is hiervoor noodzakelijk.