Bezoekers

We heten iedereen van harte welkom bij Kinderboerderij “de Plantage”.   De kinderboerderij in het hart van Alblasserdam voor een gezellige ochtend of middag met de (klein) kinderen. De toegang is gratis, het betreden op eigen risico.
Al onze dieren verheugen zich al op jullie komst!

De kinderboerderij wordt bijna uitsluitend gerund door vrijwilligers, mensen die zich belangeloos inzetten om de kinderboerderij open te houden.

Wat bieden wij?

Schoolbezoek

Voor scholen hebben wij een leuk programma, afhankelijk van de leeftijd van de kinderen. Jonge kinderen  kunnen komen knuffelen en voor oudere kinderen kunnen we een meer educatief bezoek bieden.

Kinderfeestje

Voor kinderfeestjes gaan bij ons ook de hekken open, dit kan ook buiten openingstijden. De kosten voor een kinderfeestje zijn €5,- per kind en het feestje duurt 1,5 uur. We hebben verschillende activiteiten die de kinderen kunnen doen. De opties zijn:

  • Pony’s poetsen
  • Uilenballen uitpluizen
  • Knutselen
  • Speurtocht
  • Geiten borstelen
  • Dieren voeren

De kinderen kunnen drie activiteiten uitkiezen (welke horen we graag van te voren). Ook krijgen de kinderen van ons limonade en een zakje chips.

Overige groepen

Wij hebben ook een grote aantrekkingskracht op groepen mensen die een verstandelijke beperking hebben of lage sociale redzaamheid met een dagbesteding. Ook deze groepen zijn van harte welkom en hiervoor kunnen wij ook een mooi programma samenstellen.

Meer informatie of vragen?

U kunt mailen naar: kinderboerderijdeplantage@gmail.com

Volg de facebook link voor een geweldige sfeerimpressie van Stichting kinderboerderij Alblasserdam! 🦚
📽️ Nick van Pelt van McCam

Facebook