De kinderboerderij is open voor iedereen. Om sommige mensen en doelgroepen wat meer in het zonnetje te zetten organiseren wij regelmatig speciale activiteiten en werken wij samen met diverse organisaties. Voor een impressie van onze activiteiten, bezoek onze “recente activiteiten” pagina. 

Wat bieden wij?

Schoolbezoek

Voor scholen hebben wij een leuk programma. Het programma is afhankelijk van de leeftijd van de kinderen. Mail voor meer informatie en de kosten.

Kinderfeestje

Voor kinderfeestjes gaan bij ons ook de hekken open, dit kan ook buiten openingstijden. De kosten voor een kinderfeestje zijn €7,50 per kind en het feestje duurt 1,5 á 2 uur. We hebben verschillende activiteiten die de kinderen kunnen doen. De opties zijn:

  • Pony’s poetsen
  • Uilen braakballen uitpluizen
  • Knutselen
  • Speurtocht
  • Geiten borstelen
  • Dieren voeren

De kinderen kunnen drie activiteiten uitkiezen (welke horen we graag van te voren). Ook krijgen de kinderen van ons limonade en een zakje chips.

Een feestje is natuurlijk leuk voor iedereen. Chroom als volwassenen dus niet om ook je feestje bij ons te vieren! 

Bruiloft of Babyshower

Wilt u de kinderboerderij afhuren voor een dag om te trouwen of voor een babyshower. Neem contact met ons op en dan informeren wij u over een prijs en de mogelijkheden.

Themafeesten

Jaarlijks organiseren wij verschillende feesten, zoals het themafeest in oktober, het schaapscheerdersfeest & rommelmarkt in mei, NL-Doet en nog meer andere leuke activiteiten. Houd hiervoor onze sociale media in de gaten.

Overige groepen

Wij hebben ook een grote aantrekkingskracht op groepen mensen die een verstandelijke beperking hebben of lage sociale redzaamheid met een dagbesteding. Ook deze groepen zijn van harte welkom en hiervoor kunnen wij ook een mooi programma samenstellen.

Meer weten?

U kunt contact met ons opnamen via de mail: kinderboerderijdeplantage@gmail.com